dzięki za spota Panowie jak zwykle miło było się spotkać i pogadać oraz poznać nowych Kolegów :szeroki_usmiech frekwencja coraz lepsza, oby tak dalej :idea:
Pierwsza nawigacja dla ŚWIEŻAKA
Zwiń
X
-
Pierwsza nawigacja dla ŚWIEŻAKA
Potrzebuję pomocy przy zakupie pierwszej nawigacji...
Nawigacja będzie używana kilka razy w roku - przeznaczona do użytkowania na jak najdłuższy okres...
Najbardziej interesuje mnie używanie jej za granicą (np. Litwa, Łotwa, Estonia, Słowenia, Czechy)...Pierwszy test przeszła by jeżdżąc po Wilnie i Kłajpedzie...
Kilka osób "jeżdżących busami" polecało mi TomTom...wyczytałem jednak, że mapy w nim są dość słabe...lepsze mapy są podobno w BLOW...
Poniżej 3 modele nawigacji...który polecicie...? (granica to ok. 600 zł)...
Z tego co zauważyłem to BLOW ma mniejszy wyświetlacz...ale przy sporadycznym używaniu to chyba nie powinien być problem...
Na co zwracać uwagę ? Czy przyda mi się czytnik kart SD ? Nic się nie orientuję ile trzeba wewnętrznej pamięci...
i w ogóle...jak nawet uaktualniać mapy...
Za wszelkie informacje będę wdzięczny...
-
-
kross12
-
Zamieszczone przez Octa-vianPełno jest tematów na forum o rzeczach "szczegółowych" związanych z nawigacją...mnie interesuje zakup nawigacji z w miarę dobrą mapą i nie zabawa w uaktualnienia i podkręcania itp...
Jeśli chcesz dobry program to polecam Automapę . Kup po prostu urządzenie z preinstalowaną Automapą Europa i wyświetlaczem ok 4-5 cali.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
Komentarz